Om mig

Den stora drömmen, att stå där med mannen eller kvinnan i sitt liv. Att få bli någons fru, man eller partner. Många kombinationer finns och alla är lika vackra.

 

Nu kanske ni har kommit till den punkt där ni vill hitta en bröllopsfotograf som ska föreviga er dag. Och inte är det lätt att välja. Det som är viktigast, tycker jag, är att man väljer från sin egna magkänsla, att fotografen förmedlar den känslan ni söker, att ni känner er bekväma och trygga.

 

Jag älskar att jobba som fotograf, både med människor och inredning. För sju år sedan tog jag steget till fotograf på heltid och har inte ångrat en sekund. Att får jobba med det man älskar, träffa människor som man aldrig annars hade mött. Dela livsöden, skratt, glädje och tårar.

 

När jag fotograferar så går jag mycket på känsla. Jag har inte med mig stora blixtrar och extra ljus, utan jag vill ha det äkta ljuset, naturligt och oförutsägbart, komma åt den riktiga känslan. Att få fotografera ett bröllop är en riktigt ära och jag tar uppgiften på största allvar fast alltid med ett leende på läpparna. Förutom bröllop fotograferar jag även porträtt, dop, gravidbilder eller kanske är ni ett företag som behöver uppdatera hemsidan ?

 

Om ni har några frågor eller vill ha en prislista skickad till er så kontakta mig så hjälper jag er. Jag fotograferar även porträtt, pressbilder och åt företa.

 

Jag utgår från Skövde, även Göteborg och Stockholm men har hela Sverige som arbetsplats. Ska ni gifta er utomlands? Kontakta mig för mer information och prisuppgifter.

 

 

Rebecca Martyn